SHOPPING SESSION

 

Du vil i løbet af denne session, få en masse tips og værktøjer til at shoppe mere målrette, så du i fremtiden bla. kan undgå de fleste fejlkøb. Du vil finde ud af hvordan du med få midler kan ændre udtrykket på din styling, så du får flere  variations muligheder.

 

Men før vi starter, vil jeg bede dig om at udfylde et ‘STYLECARD’. Det vil indeholde nogle enkelte spørgsmål omkring dig, din holdning til din stil og forventninger. Og ud fra dine oplysninger, skræddersyer jeg shoppingturen, så den matcher dine ønsker, behov og budget.

 

Når dagen kommer for vores aftalte møde, vil jeg være godt forberedt og vi kan gå lige til sagen.

 

Sådan forgår det:

  • Ud fra dine oplysninger, vælger jeg butikker og tøj til dig på forhånd, som vil matche din stilkerne, men samtidig også udfordre dig lidt. Det er nemlig nøglen for at komme videre med sin stil.
  • Vi ser på din krops-form og karakteristika. Her vil jeg give dig gode råd og værktøjer til hvordan du bedst mulig fremhæver din krop, positivt.
  • Stilkernerne er også en stort emne vi skal ind på. Det er nemlig et fantastisk redskab til at lære sig selv og sin stil at kende på og kan samtidig hjælpe dig langt hen ad vejen med at shoppe mere målrettet og undgå fejlkøb.
  • Derefter går vi i prøverummende! Her arbejder vi ud fra den nye viden omkring din krops-form og din stilkerne, mens du prøver tøjet på. Vi skal udfordre dig og her er du nød til at være åben for nye tiltag.
  • Under hele processen skal vi arbejde med de 2-3 vigtigste værktøjer for dig, så du udvikler dig selv og gør din stil mere avanceret. Det hele er en proces hvor du vil vokse og lærer nye teknikker, i dit eget tempo.
  • Til sidst gennemgår vi tøjet. Hvad der skal med hjem og hvad der ikke skal. Vi tager igen et kig på ‘JA’ bunken og ser om der er små tilføjelser som kan optimere dine muligheder med det, så du vil få mest muligt ud af det.

Du vil efterfølgende modtage et Guide stylecard, hvor alle facts vil være skrevet ned, så du ved hvad vi har været igennem, hvad du skal arbejde ud fra og hvilke stilværktøjer du skal arbejde med for at komme videre.

 

-Ring til mig, så aftaler vi en tid!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.