STYLEGUIDE

 

‘Styleguiden’ er nøglen til den grundlæggende viden om din stil. Den giver dig viden om, hvordan du kan arbejde med den for at komme videre, og gør dig mere bevidst om stil, form og farver!

 

Har du brug for en lille teaser til at booste din stil? – Så er STYLEGUIDEN lige noget for dig!

 

Før ‘Styleguiden’, vil du modtage en mail med nogle enkelte spørgsmål omkring dig, din holdning til din stil og forventninger. Dette er et simpelt redskab, så jeg nemmere kan ”spore” mig ind på dig og sætte mig i dit sted. Vi skal nemlig sammen hjælpes ad, med at finde de bedste løsninger, som fungere bedst for DIG!

 

Til selve style-sessionen skal du medbringe  10 styles som du bruger jævnlig samt accessories (sko, smykker, briller, tørklæder osv.).

 

Når dagen så kommer for vores aftalte møde, vil jeg være godt forberedt og vi kan gå lige til sagen.

Vi skal nemlig igennem alt dette:

  • Vi gennemgår dit stylecard og finder sammen ind til det som der skal til for dig, for at komme videre med din stil.
  • Derefter ser vi på din krops-form og dine karakteristika. Jeg giver dig her nogle gode værktøjer til, både at fremhæve men også nedtone de ønskede karakteristika, så du får det bedste frem i dig.
  • Nu skal vi se på det medbragte tøj. Jeg giver dig feedback på tøjet og dets snit samt hvordan du mest fordelagtigt kan benytte dig af det. Vi prøve også at mixe tøjet på forskellige måder, så du får et overblik over alle de muligheder du faktisk har, med få styles. Det giver inspiration og nye ideer til hvordan du kan bruge det du allerede har.
  • Til sidst følger vi op og sikre os at du har fået svar på alt det du måtte ønske, så du er klar til at komme hjem og arbejde videre på egen hånd:)

 

Du vil efterfølgende modtage en mail med dit Guide stylecard, med de vigtigste punkter for dig omkring din stil og krops-form . Der vil være nogle forslag til tøjmærker og evt. butikker, som du med fordel kan shoppe efter.

 

TRÆNGER DU TIL ET STYLEBOOST?!

Denne grundlæggende viden en ‘Styleguide’ giver dig, vil åbne rigtig mange døre og give dig så meget inspiration til din styling. Det helt rette boost til at starte stilrejsen på!

-Ring til mig, så finder vi en tid.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.