HAIR STYLEGUIDE

 

Hair styleguiden må simpelhen være et MUST HAVE for alle!

Jeg kan hjælpe og guide dig, i din søgen på at finde det rette look.    – Det rette look for dig, din personlighed og din ansigtsform. Det er nu en gang dit hår, som er den aller vigtigste accessories, og som har stor betydning for helhedsindtrykket af dig!

 

Før Hair styleguiden, vil du modtage en mail med nogle enkelte spørgsmål omkring dig, din holdning til din stil og forventninger! Jeg vil i denne mail også bede om nogle enkelte billeder. Dette er et simpelt redskab, så jeg nemmere kan ”spore” mig ind på dig og sætte mig i dit sted. Vi skal nemlig sammen hjælpes ad, med at finde de bedste løsninger, som fungere bedst for DIG!

Når dagen så kommer for vores aftalte møde, vil jeg være godt forberedt og vi kan gå lige til sagen.

Vi skal nemlig igennem alt dette:

 • Først og fremmest skal vi vurdere dit hårs nuværende tilstand. Det har nemlig stor betydning for hvad der er muligt både angående frisurevalg og hårfarve.
 • Dernæst skal vi selvfølgelig kigge på din ansigtsform. Her vil jeg fortælle hvordan du bedst muligt udnytter dine karakteristika via dit frisurevalg samt give dig teknikker til hvordan du fremhæver og nedtoner de aktuelle karakteristika, så du ved lige nøjagtig ved hvad der skal til, for at få den effekt du ønsker.
 • Farve valget har unægtelig også en stor betydning for dit udtryk. Så selvfølgelig skal vi også ind på dette emne. Her ser vi nærmere på din hudtype og øjenfarve og derudfra kan jeg guide dig i hvilke farver du bærer bedst og hvad du skal holde lidt igen med.
 • Når vi nu har været igennem de grundlæggende facts, så kan din viden omkring din egen stilkerne også været et vigtig redskab. Det kan nemlig hjælpe dig, så du ved hvor din ‘base’ er, men også give dig inspiration til stylingen af din frisure, så det giver kant til dit holistiske look!
 • Sidst – men bestemt ikke mindst! Kommer vi ind på hårpleje og styling. Hårplejen har langt hen ad vejen, en enorm stor betydning. Et velplejet hår, er bare mere tiltalende end et hår der er slidt, mat og mis-vedligeholdt. Så enkelt er det! Mange påstår endda, at et slidt hår er nemmere at sætte, men det er bestemt ikke sandt, men derimod et bevis på, at man bare ikke ved bedre. Det er så her at stylings-teknikkerne kommer ind. Jeg vil her give dig nogle forskellige stylings-teknikker, som du med fordel kan bruge til din daglige styling, så den dårlige hår-dag hermed bliver fortid!

 

Når vi har været igennem alt dette, vil du forhåbentlig være mere bevidst om dig selv og din stil. Det vil have stor betydning for dig og din stilsikkerhed, at du nu har de grundlæggende facts, det fantastiske stilkerne redskab, samt stylings-teknikkerne som du kan bruge hver dag resten af livet! Du vil nu have teknikkerne til at få en god hår-dag, hver dag, samt den vigtige viden om den daglige pleje og dens betydning.

ØNSKER DU AT DU HAVDE ALT DEN VIDEN?

– Så kan ring eller book tid online

 

 

Comments

One thought on “HAIR STYLEGUIDE
 1. Linda Dejgaard Frederiksen

  Hej Ditte ☺️,

  har lige læst lidt, er intra i hvornår du mon har en ledig tid og hvad en sæsion koster? (vejledning og klip)

  Hilsen Linda

   
  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.