GARDEROBETJEK

 

Har du mistet overblikket i din garderobe? … Eller simpelthen  bare løbet tør for ideer til din styling?!

-Så kunne et Garderobetjek være løsningen for dig.

Før et Garderobetjek, vil du modtage en mail med nogle enkelte spørgsmål omkring dig, din holdning til din stil og forventninger. Dette er et simpelt redskab, så jeg nemmere kan ‘spore’ mig ind på dig, og sætte mig i dit sted. Vi skal nemlig sammen hjælpes ad med at finde de bedste løsninger, som fungere bedst for DIG.

 

Når dagen så kommer for vores aftalte møde, vil jeg være godt forberedt og vi kan gå lige til sagen.

Vi skal nemlig igennem dette:

  • Først vil jeg hjælpe dig med at rydde ud i din garderobe, ved at arbejde ud fra ”De fire udrydnings principper”.
  • Derefter skaber vi et overblik over det der er tilbage og ser om der evt. skulle være noget der mangler, for at fuldende din garderobe og optimere dine muligheder.
  • Vi finder din stilkerne. Det bedste redskab til dig, som du vil få glæde af i lang tid, i mange situationer.
  • Og selvfølgelig skal vi også se på din kropsform og dine karakteristika. I den forbindelse vil jeg give dig råd og vejledning til snit og pasform, samt give dig teknikker til både at fremhæve og nedtone.
  • Vi skal nu også ind på detaljerne som farver, frisurevalg og brug af accessories, da disse ting virkelig kan være med til at fremhæve din personlighed og sætte prikken over i’et i stylingen!
  • Vi gennemgår din garderobe endnu engang og ser om vi kan skabe nye kombinationer og give ideer til din styling, ud fra de værktøjer vi nu har været igennem.

 

Når vi har været igennem alt dette, vil du forhåbentlig være mere bevidst om dig selv og din stil.  Du vil nu have redskaberne til at shoppe mere bevidst  og målrettet, og dermed minimerer fejlkøb, ærgrelser og ikke mindst – penge! Disse redskaber vil du kunne bruge hele livet igennem og dermed en SUPER investering.

Efterfølgende vil du modtage et Guide stylecard,hvor alle facts vil være skrevet ned, så du ved hvad vi har været igennem, hvad du skal arbejde ud fra og hvilke værktøjer du skal arbejde med for at komme videre.

 

ER DU BLEVET NYSGERRIG?

– Så ring til mig, så aftaler vi en tid!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.